Soms is het lastig om goede, originele cadeaus te bedenken voor haar, zeker als een persoon geen specifieke wensen heeft. Vaak is het handig om te bedenken om welke gelegenheid het gaat. Soms zijn er echter zelfs zo veel ideeën, waardoor je niet weet welk cadeau het beste is.

Cadeaus voor haar

De leukste en populairste cadeaus voor haar hebben wij voor je op een rijtje gezet. Wij kijken naar populariteit en naar positieve reviews, zo weet je zeker dat je cadeau in de smaak zal vallen. Ontdek de top 10 met de beste cadeaus voor haar, waaruit je inspiratie kunt opdoen of kunt vergelijken!

 

Top 10 cadeaus voor haar

1. Een cadeaubon

Hoewel een cadeaubon niet altijd erg origineel is, krijgt het toch een plek in de top 10. Dit is vooral omdat vrouwen vaak zelf specifieke wensen hebben, en met een cadeaubon zelf kunnen beslissen wat ze kopen. Een cadeaubon kan voor van alles zijn: een winkel, of online winkel zoals bol.com.

2. Beauty-, make-up- en/of verzorgingsproducten

Geschenkset Rituals voor haar

Vrouwen zijn altijd dol op verzorgingsproducten. Je kunt denken aan parfum, verzorgingscrème, lippenstift, douchegel of een mooi zeepje. Deze cadeaus kunnen mooi ingepakt worden, vaak zijn er ook bepaalde cadeaupakketten met dit soort producten beschikbaar. Hierdoor krijgen deze cadeaus de 2e plek in de top 10.

3. Mascha Planner Agenda

Mascha Planner agenda als cadeau

Vrouwen zijn (meestal) dol op plannen en houden graag een agenda bij, dat kan met deze weekplanner die je helemaal zelf kunt pimpen. De Mascha Planner is enorm populair en verkrijgbaar in verschillende kleuren.

4. Een goed boek of leuk tijdschrift

Boeken cadeautips voor haar

De meeste vrouwen houden van lezen, of door een tijdschrift heen bladeren. Een boek of tijdschrift is vooral leuk om aan vrouwen te geven die bijvoorbeeld op vakantie gaan.

5. Telefoonhoesje

Telefoonhoesje als cadeau voor haar

Telefoonhoesjes zijn er in alle soorten en maten. Het is belangrijk om goed naar het merk en type te kijken voordat je een hoesje besteld.

6. Een fles wijn of champagne

Champagne cadeau

Op nummer 6 van de top 10 staat eten en drinken. Dit kan van alles zijn en kun je feestelijk inpakken. De meeste vrouwen vinden dit erg leuk als cadeau, en je kunt er zelfs samen van genieten!

7. Weerstandsbanden Set

Fitness cadeau

Wat een origineel cadeau! Deze fitness elastiek set is ideaal voor thuis of in de sportschool. Sportkleding is ook populair.

8. Een abonnement

Tijdschrift als cadeau

Een wat origineler cadeau wat je aan vrouwen kunt geven is een abonnement. Dit kan van alles zijn, bijvoorbeeld op een tijdschrift, Netflix, Spotify of een sportschool. Omdat een abonnement een origineel cadeau is om aan vrouwen te geven krijgt het een plek in de top 10.

9. Een stijltang

Stijltang als cadeau

Hier maak je een vrouw blij mee! Kies voor een goed merk zodat de stijltang lang meegaat.

10. Sieradendoos

Sierraden doosje, een leuke cadeautip voor haar

Een origineel en leuk cadeau voor haar: een fraaie sierradendoos. Uiteraard kan je ook kiezen voor een mooie armband of ketting. Sieraden doen het altijd goed als cadeau en krijgen daarom een plek in de top 10 cadeaus voor vrouwen.