Cadeaus voor hem 2020

Wat zijn leuke cadeaus voor hem, mannen / heren? Veel mensen vinden het lastig om een goed, origineel cadeau voor hem te bedenken. Vaak kom je toch op de standaard cadeaus uit: sokken, onderbroeken, of een cadeaubon. Dit is natuurlijk nooit erg, en altijd goed om te geven, maar een origineel cadeau is meestal toch leuker om te geven.

Leuke cadeaus voor hem

Als je een cadeau aan een man geeft, en geen of weinig inspiratie hebt, is het handig om te kijken om wat voor gelegenheid het gaat. Als een man geen specifieke wensen heeft, en je zelf een cadeautje moet bedenken, is het toch altijd moeilijk om met wat origineels en leuks aan te komen. Daarom hierbij een top 10 cadeaus voor hem, waaruit je inspiratie kunt opdoen!

Cadeau voor hem top 10

1. Een cadeaubon

Hoewel cadeaubonnen niet de meest originele cadeaus zijn, vinden mannen het meestal toch leuk om te krijgen. Hierdoor staan cadeaubonnen in de top 10. Mannen kunnen zelf uitkiezen wat ze willen kopen met een cadeaubon. Een goed voorbeeld is een cadeaubon van Bol.com.

2. Een boek

Cadeau voor mannen, geen een boek cadeau

Voor mannen zijn er veel leuke boeken te koop. Waar is de desbetreffende man zoal in ge├»nteresseerd? Is dit bijvoorbeeld in BBQ’en, voetbal of F1? Zoek hier een nieuw boek bij en je hebt het perfecte cadeau!

3. Een lekker luchtje

Elke man wil graag een lekker luchtje, bekijk de populairste parfums van dit moment.

4. Een film, serie-set of game

Games, cadeaus voor hem

De meeste mannen houden van entertainment, en kunnen zich lange tijd vermaken met films, series of games. Een film kan een oorlogsfilm of goede actiefilm zijn, bijvoorbeeld Fast & Furious. Bij series kun je denken aan Game of Thrones of Walking dead. Een game kan zijn FiFa 20. Het is bij dit soort cadeaus maar net waar hij het meest van houdt, als je weet dat hij veel gamet is een spel het best om te geven. Entertainmentcadeaus zijn altijd goed en krijgen daarom een plek in de top 10.

5. Keukenmateriaal

Cadeau voor in de keuken

Op nummer 5 van de top 10 staan cadeaus voor in de keuken. Elke man kookt (wel eens) en heeft daarbij keukenspullen nodig. Je kan iedere man hier blij mee maken, tenzij hij expliciet nooit kookt (maar dat is dan meestal ook al van te voren bekend). Je kunt bij dit soort cadeaus denken aan een mooie pan, een messenset, servies of een keukenapparaat zoals een blender.

6. Gereedschap

Gereedschap als cadeau voor hem

Houdt de desbetreffende man van gereedschap? Kies dan voor gereedschap, bijvoorbeeld een boormachine of schroevendraaier. Bekende merken zijn Makita en Bosch.

7. Kleding, sieraden of accessoires

Happy Socks cadeau voor hem

Kleding en accessoires zijn ook cadeaus waar iemand een langere tijd wat aan heeft, en krijgen daarom ook een plek in de top 10. Bij kleding kun je denken aan truien, sokken, onderbroeken en joggingbroeken. Als sieraad zou je een mooie, stoere armband of horloge kunnen geven. Bij accessoires kun je denken aan een mooie tas of portemonnee.

8. Elektronica (accessoires)

Elektronica cadeaus voor hem

De meeste mannen houden zich wel bezig met elektronica. Het is daarom, en sowieso, leuk om een apparaat als cadeau te geven. Bijvoorbeeld een nieuwe smartphone, laptop, tv, headset of camera. Dit zijn echter wel hele dure cadeaus, je er daarom voor kunnen kiezen om het samen met andere mensen te geven, of accessoires voor elektronica te geven. Denk hierbij aan een nieuw smartphonehoesje of mooie laptoptas. Elektronische cadeaus doen het altijd goed en krijgen daarom een plek in de top 10.

9. Een goede set bier, fles wijn of sterke drank

Dranken zijn altijd leuke en feestelijke cadeaus om te geven, en staan daarom op de 9e plek van de top 10. Meestal is het handig om van te voren te vragen of informeren van welke drank hij houdt. Je kunt ook lekker eten geven.

10. Een abonnement

Tijdschriften als cadeau voor hem

Een abonnement is een cadeau waar je voor een langere tijd iets aan hebt en staat daarom op in de top 10. Denk hierbij aan abonnementen op tijdschriften of een abonnement op Spotify of Netflix.

Handige cadeautips

Als je nog steeds geen raadt weet na het lezen van deze top 10 cadeaus voor mannen, is het handig om naar een aantal factoren te kijken:

  • Heeft hij hobby’s? Speelt hij bijvoorbeeld tennis, kun je hem tenniskleren of ballen geven.
  • Wanneer geef je het cadeau? In de winter of in de zomer? Als je in de winter een cadeau geeft, kun je denken aan een thee-mok of warme kleding.
  • Waar en hoe woont hij? Woont hij alleen, dan is het leuk om wat leuks voor in zijn huis of appartement geeft. Woont hij met zijn vriendin/vrouw, kun je misschien wat geven wat voor hun beide leuk is, bijvoorbeeld een paar films. Woont hij met andere mannen, studenten of vrienden, kun je iets geven wat voor hun allemaal leuk is, bijvoorbeeld een poeltafel.
  • Werkt hij? Je kunt ook wat leuks geven voor op werk. Bijvoorbeeld een plantje voor op zijn bureau.